Nazomers Genieten!

Voor RBT Heuvelrug hebben we zojuist een aantal coole social media video’s geproduceerd in het kader van de campagne Nazomers Genieten in Baarn.

Promotiefilm CBS De Sleutel

Komende maand gaan we een promotiefilm voor basisschool De Sleutel in Rotterdam opnemen.

Unicef WorldChildrensDay

20 november is het #WorldChildrensDay en bekennen wij kleur, samen met UNICEF. Op initiatief van Unicef vrijwilliger Peter Joziasse (Stichting Digital Childrights) maakten wij deze video. De dansers van Rasarani Keilman schitterden op het bordes van een speciaal uitgelicht paleis Soestdijk.

Promotiefilm Vorstelijk Baarn

Voor de gemeente Baarn maakten we deze promotievideo die uitnodigt om het vele moois te komen ontdekken.

Campagne video voor het Oogfonds

Voor de nieuwe Oogfonds campagne “Knikker Myopie de wereld uit!” hebben we een vrolijke muziekvideo opgenomen met de bekende kinderliedjes artiest Dirk Scheele.

Talkshow met Eus en Kefah

Mediapersoonlijkheden Kefah Allush en Özcan Akyol interviewden gewone Nederlanders over hun ervaringen tijdens en na de Corona pandemie.  Eemvallei Media nam 4 indringende gesprekken op in de foyer van Theater de Speeldoos.

Videoserie voor Ditzo Zorgverzekeringen

We zijn trots dat we weer een nieuwe videoreeks met de gezondheid trainers van Bridge2Cross mogen maken. Ditmaal voor Ditzo zorgverzekeringen.

KNGU Visie op de Gymsport

Met de Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie hebben we een introductiefilm gemaakt over de nieuwe visie op de gymsport.